Escount Bedrijfsadviseurs

Escount Bedrijfsadviseurs is gevestigd aan de Groenstraat in Esbeek, aan de rand van het dorp en direct aan de afslag van de provinciale weg Tilburg-Reusel. Diverse mensen die al tientallen jaren werkzaam zijn in de branche zijn hier in 2004 gezamenlijk gestart in een nieuw pand.
Het kantoor richt zich op het adviseren van alle soorten bedrijven in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van bedrijfseconomische, financiƫle, fiscale, boekhoudkundige, administratieve en organisatorische zaken. Voor diverse vaktechnische en specialistische problemen bestaat er een samenwerking met adviseurs gespecialiseerd op het fiscaal-juridische terrein van het MKB.
Wij zijn een klein kantoor en dat heeft voordelen. We streven er naar om regelmatig persoonlijk contact te hebben en aandacht voor wat u belangrijk vindt en daar rekening mee te houden.
De kwaliteit van onze werkzaamheden is (mede) gewaarborgd doordat wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.
Dat wij als kantoor lid zijn van deze organisatie heeft daarom dus ook voordelen voor u als klant. Als lid van het RB zijn wij bijvoorbeeld verplicht voldoende bijscholing te volgen waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fiscale wetgeving. En die kennis zetten we in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.