Kwaliteitswaarborg

Optimaal geÔnformeerd advieskantoor
Dagelijks ontvangen wij van fiscanet per e-mail al het relevante nieuws betrekking hebbende op fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving.
Fiscanet Accountancy is een maatwerkproduct voor MKB-adviseurs van de bekende digitale uitgeverij Fiscanet Accountancy.
Daarnaast is ons kantoor optimaal geautomatiseerd.
Klaar voor de toekomst
Escount maakt gebruik van Standard Business Reporting, kortweg SBR. Dit is een gestandaardiseerde manier om financiŽle gegevens uit te wisselen met de banken, de Belastingdienst, KVK en een aantal andere partijen. 

Register Belastingadviseurs

Escount Bedrijfsadviseurs is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Deze organisatie is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan.
Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.200 zelfstandige adviseurs en belastingadvieskantoren. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Dat wij als kantoor lid zijn van deze organisatie heeft daarom dus ook voordelen voor u als klant. Als lid van het RB zijn wij bijvoorbeeld verplicht voldoende bijscholing te volgen waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fiscale wetgeving. En die kennis zetten we in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 Bron: www.rb.nl

NOAB

Ons kantoor is sedert 1995 toegelaten als lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en heeft eind 2015 de periodieke (her)kwalificatietoets doorstaan.
Verschil van inzicht over het beleid van NOAB heeft ons doen besluiten het lidmaatschap van NOAB per 31 december 2015 te beŽindigen. Overigens zullen wij wel aan dezelfde kwaliteitseisen blijven voldoen!
NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, is een branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Inmiddels zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten bij NOAB.

Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Aansluiting bij de NOAB betekent in de praktijk dat aan diverse kwaliteitseisen moet worden voldaan, zoals bijvoorbeeld deelname aan permanente bijscholing.
Permanente kwaliteitscontrole

De reglementen van NOAB waarborgen dat leden alleen dan hun lidmaatschap kunnen continueren, wanneer zij hun kwaliteit en kennis van zaken bijhouden. Dat moet ook, omdat ieder lid periodiek wordt onderworpen aan een 'herkwalificatie'.

In september 2015 hebben wij de herkwalificatie doorstaan. Klik op de afbeelding voor het certificaat.