Werken bij Escount Bedrijfsadviseurs

Escount Bedrijfsadviseurs verleent diensten aan het midden- en kleinbedrijf, vanuit een kantoor in Esbeek, voorzien van prettige moderne werkplekken. De sfeer van het kantoor is prettig, mede door de beperkte personele omvang. In een informele werksfeer bieden wij een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. De mentaliteit kan omschreven worden als hard werken, maar zeker ook tijd voor je sociale leven.

Wij zijn op zoek naar een

MANAGER SAMENSTEL- EN AANGIFTEPRAKTIJK
TEVENS ADVISEUR m/v
32-38 uur per week

Ervaren en zelfstandig, met de ambitie om partner te worden!


 Je staat collegaís en cliŽnten met raad en daad terzijde. Je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden. Review van jaarstukken en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting behoort tot de werkzaamheden. De werkzaamheden worden met een grote mate van zelfstandigheid uitgevoerd.

Je kennis ligt op HBO-niveau en je hebt minimaal enkele jaren relevante werkervaring. Basiskennis van automatisering en enige juridische kennis is gewenst. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van het Nederlands.

SalariŽring afhankelijk van opleiding, ervaring en ambitie. Bij de juiste klik is doorgroei naar een partnerpositie op korte termijn mogelijk.

Over de omvang van de arbeidsovereenkomst en de vorm kan worden overlegd.

Aanvullende informatie wordt desgewenst verstrekt door de heer Sjef Beekman, telefoon 013 Ė 5169008.

Uw sollicitatie met cv kunt u richten aan Escount Bedrijfsadviseurs, Postbus 185, 5080 AD Hilvarenbeek, t.a.v. de heer J.A.M.M. Beekman of per email aan J.Beekman@Escount.nl